📍 İstanbul’dan Tüm Dünyaya Gönderim

Gizlilik sözleşmesi

İşbu Gizlilik Sözleşmesi, Taze Baskı Reklam Matbaa ve Kırtasiye San. Tic. Ltd. Şti. ‘nin (bundan sonra “Taze Trend” olarak anılacaktır) sahibi olduğu www.tazetrend.com internet sitesine

ilişkin gizlilik politikasını içerir. Taze Trend’in sahibi olduğu www.tazetrend.com internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki tüm yükümlülükleri ve kuralları kabul etmiş sayılmaktasınız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Taze Trend adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Taze Trend tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/dijital arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

Taze Trend, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaç ve ilgilere uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine bireyselleştirilmiş (kişiselleştirilmiş) erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Taze Trend’e ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Taze Trend’e ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Taze Trend’e her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir.

Taze Trend tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, otomatik arama, e-posta/mail ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir.

Taze Trend’e ait internet sitesi ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Taze Trend’e aittir.

Taze Trend üyelik iptal işleminizi “Hesabım” sekmesi altında yer alan Üyelik İptali seçeneği üzerinden işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Taze Trend işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler veya www.tazetrend.com internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Taze Trend’in zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

Taze Trend’e aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

TAZE BASKI REKLAM MATBAA VE KIRTASİYE SAN TİC. LTD. ŞTİ.

Aydınevler Mh. Sancak Sk. No:13-17/A, 34854

Maltepe/İstanbul

info@tazetrend.com

Telefon Numarası : (0216) 577 01 55

logo tazetrend

Ürünlerinizin değerini arttıracağınız, hediyelerinizde daha kalıcı izler bırakabileceğiniz size ve müşterilerinize özel kutu ve ambalaj ürünleri

İLETİŞİM

+90 535 492 00 33

Aydınevler Mh. Sancak Sk. No:13-17/A 34752 Maltepe – İSTANBUL

No products in the cart.